logo Adaa
titulo adaa

Serveis que oferim

Quan vàrem començar la nostra tasca amb l’associació érem 16 socis i amb molta feina ara som 640 i els socis ens ajuden tant amb la seva aportació com amb el seu suport amb nous pacients i amb la difusió de la nostra feina.

Hem trobat moltes dificultats al llarg del camí recorregut, les institucions no ens coneixien, els malalts tampoc ni les seves famílies, però encara així hem tingut la gran satisfacció d’haver donat i seguir donant suport informatiu, de gestió ajudant a emplenar i lliurar la documentació necessària a la Seguretat Social i allotjant aquelles persones ( acompanyants i pacients ) que ho necessiten.

Aquesta tasca ha estat la més difícil però poc a poc hem aconseguit tot allò que ens havíem proposat.

Ens hem obert a nivell regional, estam connectats amb tots els hospitals de les Illes, que al començament havien rebutjat donar informació de la nostra feina als malalts, la qual cosa es fa actualment i hem tingut molt de contacte amb els assistents socials dels hospitals de referencia, Clínic, Vall d’Hebron, Bellvitge, I.Gutman, Ico, San Joan de Deu, Sant Pau etc. el que ens ha suposat allotjar en 2016 a 223 famílies (491 persones). Però tot això no és res si ho comparem amb les necessitats que existeixen, considerant que vàrem haver de deixar 45 famílies sense allotjament per manca de espai.

Durant aquests anys hem renovat convenis de col·laboració amb diverses Fundacions de Barcelona, La Fundació Hospitalitat de la Mare de Deu de Lourdes de Barcelona, L’Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya (ASSCAT), La Fundació Esquerdes, La Fundació Sant Joan de Deu, La Fundació Ared i la Fundació Petit Món, així mitjançant el suport de totes aquestes fundacions podem allotjar moltes més persones, ja que comptam en aquest moments amb 11 pisos d’acollida. Pel gener de 2007 començàrem a oferir el nostre pis al carrer de Villarroel de Barcelona al costat de L’Hospital Clínic, aquest pis encara està a l’abast. Des del gener de 2008 fins el maig de 2010 hem tingut un pis proper a L’Hospital Vall d’Hebron a carrer de Sant Crispin, el qual vàrem haver de tancar per mancances econòmiques degut a la reducció dels ajuts institucionals, gràcies als nostres socis i entitats privades hem pogut seguir amb la nostra tasca.

Ara després de 15 anys de treball i havent allotjat més de 1998 famílies de les Illes traslladades per malaltia, esperam poder seguir donant suport a les famílies més necessitades per causa d’un trasllat per malaltia, donant-los un allotjament de franc, ajut psicològic i de gestió. També cal recordar a tots els que han pogut gaudir dels nostres serveis i que han tornat a casa pràcticament sans, que per favor expliquin a les persones del seu entorn les necessitats que ells mateixos han tingut en el seu moment o que qualsevol de nosaltres en qualsevol moment o pot tenir. FES-TE SOCI!!!! AQUÍ. És la millor manera de perllongar aquests serveis que a dia d’avui són tan necessaris.


Junta Directiva

Presidenta ROSA VIVES CIFRE
VicePresident 1º AINA Mª BARCELÓ CALVIÑO
VicePresident 2º MARGARITA VICENS
Secretària URSULA LOPEZ MONTERO
Tresorer MAGDALENA JANER
Vocal FLORENCIA MONTERO
Vocal JULIO SANCHEZ DOMINGUEZ
Vocal JUAN JOSE CABELLO GUISCAFRE
   
Gerent MERCEDES ALVARADO LAVAGGI
Secretària MARIA VALLEJO MARIN